interior

Servicii evenimente - La Rosa

La Rosa reprezintă o destinație ospitalieră și profesionistă pentru organizarea evenimentelor. Ne dedicăm să asigurăm consultanță și servicii de calitate pentru o varietate de evenimente festive, precum aniversări, cununii, botezuri și petreceri de firmă. Cu o abordare personalizată, ne străduim să creăm experiențe memorabile pentru clienții noștri, oferind meniuri personalizate de mâncare și pachete de băuturi adaptate nevoilor și preferințelor lor.

De la petreceri private la evenimente corporate, suntem specializați în organizarea unor momente de neuitat. Indiferent dacă este vorba despre un majorat, o petrecere privată sau un eveniment corporatist, echipa noastră de profesioniști se angajează să ofere un serviciu de înaltă calitate și o atenție deosebită la detalii.

Beneficiile colaborării cu noi includ echipa noastră dedicată de profesioniști, tarife competitive, bucătari specializați în preparate delicioase și o abordare meticuloasă în organizarea fiecărui eveniment. La Rosa este alegerea ideală pentru cei care caută un partener de încredere în organizarea evenimentelor lor speciale.

Platouri pentru evenimente

Oferim soluții rafinate și practice pentru a satisface gusturile variate ale invitaților la orice eveniment. Utilizarea platourilor cu preparate diversificate reprezintă cea mai practică și elegantă modalitate de a servi mâncare la evenimente festive și corporative. Indiferent dacă este vorba despre platouri reci, platouri calde sau platouri cu deserturi, mâncarea servită la platou este ușor de transportat, așezat la masă și consumat.

Oferta noastră cuprinde platouri reci, cum ar fi platouri aperitive reci, platouri cu brânzeturi selecționate, platouri cu mezeluri fine, platouri cu delicatese și platouri cu salate, precum și platouri calde, care includ preparate la grătar, preparate cu fructe de mare și alte delicii. În plus, putem pregăti și platouri cu prăjituri pentru a satisface pofta de dulce a invitaților.

Pentru a vă asigura că toate nevoile dvs. culinare sunt îndeplinite la evenimentul dvs., vă recomandăm să plasați comanda pentru platouri reci și calde cu cel puțin 24 de ore înainte de eveniment. Pentru platouri speciale, precum cele cu fructe de mare sau aperitive deosebite, vă rugăm să ne contactați cu minim 48 de ore în avans.

Platourile pregătite de bucătarii noștri pot fi personalizate în funcție de cerințele dvs. și pot fi servite la domiciliu, la birou sau la locația evenimentului. Indiferent de ocazie, vă garantăm preparate de cea mai bună calitate și servicii impecabile pentru a face din evenimentul dvs. un succes deplin.

Terasa in Tulcea - La Rosa

Dacă sunteți în căutare de o experiență plăcută și relaxantă pe o terasă în Tulcea, cu grădina frumoasa și o selecție bogată de băuturi și mâncăruri de calitate, atunci ați ajuns în locul potrivit. Terasa de vară de la Pizzeria La Rosa vă așteaptă pe Strada Viticulturii, Nr. 2y, oferindu-vă un cadru idilic pentru a vă bucura de zile și serate minunate.

Indiferent dacă doriți să savurați un vin răcoros de vară, o bere craft aromată, un gin premium sau o limonadă revigorantă, terasa noastră este locul ideal pentru a vă satisface dorințele. Cu amplasamentul său pitoresc și dotările moderne, terasa vă invită să vă relaxați și să vă bucurați de compania prietenilor și a familiei într-un mediu plăcut și reconfortant.

Pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil în zilele călduroase de vară, terasa este echipată cu instalații de răcire care vă vor oferi o atmosferă plăcută și răcoritoare. Astfel, vă puteți bucura de mâncarea delicioasă și de băuturile preferate într-un cadru confortabil și relaxant, fără a fi afectați de căldura excesivă.

Vă invităm să ne vizitați și să vă bucurați de o experiență de neuitat în mijlocul naturii, într-un decor fermecător și liniștit. Echipa noastră este aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii și pentru a vă asigura că aveți parte de o experiență plăcută și relaxantă în fiecare vizită făcută la noi.