Cel mai practic mod de a satisface gusturile diverse ale invitatilor la un eveniment este folosirea platourilor cu diverse preparate. Fie ca vorbim despre platouri reci (platouri aperitive reci, platouri branzeturi, platouri mezeluri fine, platouri cu delicatese, platouri cu legume, platouri cu salate etc), platouri calde (platouri cu preparate calde, platouri cu preparate la gratar, platouri cu fructe de mare etc) sau platouri prajituri, mancarea servita la platou este ușor de transportat ușor de așezat la masa și foarte ușor de consumat.

Pentru ca platourile sunt pregatite la comanda, comanda pentru platouri reci si platouri calde se da online cu minim 24 ore in avans (pentru platouri seafood sau platouri aperitive deosebite, comanda se face cu minim 48 ore in avans).

Platourile calde si platourile reci pregatite de bucatarii nostrii pot fi personalizate pentru orice evenimente: pentru a serba acasa sau la birou sau pentru petreceri organizate sau alte tipuri de evenimente sociale care necesita platouri aperitive deosebite.